Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
    Geen resultaten gevonden
Per pagina:

Nieuwe duurzame relatiegeschenken

Duurzaamheid wordt een steeds meer geïntegreerd aspect van onze samenleving. En dit uit zich ook in het bedrijfsleven. Vele bedrijven zijn inmiddels overgestapt op het aanschaffen van duurzame relatiegeschenken want deze bieden simpelweg vele voordelen! Nieuwe duurzame relatiegeschenken doen het vaak goed, maar ook de traditionele geschenken zijn nog steeds populair!

EEN GOED GEVOEL BIJ EEN GOEDE DAAD!

Het eerste voordeel is simpelweg een voordeel voor de natuur, het milieu en bijvoorbeeld werknemers in productiefabrieken. En dat geeft natuurlijk ook een goed gevoel wanneer je besluit om te investeren in duurzame relatiegeschenken. Maar naast het aanschaffen van duurzame producten als relatiegeschenk zijn deze ook prima voor bijvoorbeeld op het kantoor of thuis. Diverse duurzame relatiegeschenken uit ons assortiment zijn hiervoor geschikt!

VOORDELEN VOOR DE WERELD EN JOUW BEDRIJF!

Dit goede gevoel ontstaat omdat je je realiseert dat je investeert in een betere toekomst. Voor de nieuwe generatie en de natuurlijk de wereld zelf! Dit goede gevoel bestaat ook bij de ontvangers van duurzame relatiegeschenken. Hierdoor wordt niet alleen de naamsbekendheid van jouw bedrijf vergroot, maar ook het imago!

Schenk duurzame relatiegeschenken die tevens actueel en handig zijn, zoals de bollensteker in de lente of een duurzame zonne-pet voor in de zomer, en je staat gelijk in een positief daglicht bij de ontvanger! Bovendien inspireert de ontvanger misschien wel anderen tot aankoop van een duurzaam product, wanneer zij diegene met het duurzame product zien lopen of er over gaan praten. Zo bestaat de mogelijk tot een echte positieve kettingreactie!

VOOR VELE DOELEINDEN!

Naast het gebruiken van duurzame relatiegeschenken om de relatie tussen jou en bepaalde personen of bedrijven te verbeteren, kan je duurzame relatiegeschenken zoals ECO tassen, ook als promotioneel product gebruiken! Deel deze bijvoorbeeld uit op een relevante beurs en creëer gelijk een goed imago!

HET NUT VAN NIEUWE PRODUCTEN

Naast dat vele bedrijfsrelaties de duurzame relatiegeschenken erg op prijs zullen stellen, zijn zij ook vaak geïnteresseerd in nieuwe producten op de markt. Denk hierbij aan nieuwe technologische ontwikkelingen maar ook zelfs aan een nieuw ontwerp voor een bamboe balpen. En er is natuurlijk geen reden waarom het duurzame en het nieuwe aspect niet gecombineerd kan zijn in een relatiegeschenk!

BEDRUKTE GESCHENKEN!

Wanneer je het perfecte duurzame relatiegeschenk hebt gevonden ben je er nog niet. Deze moet immers nog bedrukt worden! Bij ons ben je daarvoor aan het juiste adres. Bedruk jouw relatiegeschenk met jouw bedrijfslogo en/of -naam en zie de positieve reacties voorbij vliegen!