Duurzame relatiegeschenken met logo

MVO en duurzaamheid staat bij Staat en Co hoog in het vaandel. Daarom zijn alle geschenken die je hier vindt dan ook echt duurzaam! En dit kunnen wij bewijzen! Een duurzaam relatiegeschenk is natuurlijk erg goed voor de wereld zelf, maar duurzame relatiegeschenken met logo zijn ook erg goed voor jouw bedrijf zelf! Een duurzame tas met logo zorgt voor naamsbekendheid, een goed imago en helpt natuurlijk het milieu! Een echte win-win waar iedereen trots op mag zijn!

EEN RELATIEGESCHENK MET LOGO VOOR NAAMSBEKENDHEID

Bij een relatiegeschenk hoort bedrukken! Wanneer het een promotioneel product betreft, die misschien zelfs op grote schaal wordt uitgedeeld zoals op een beurs, dan is dit zeer vanzelfsprekend. Maar ook voor relatiegeschenken is dit slim! Zo behaal je eigenlijk twee doelen in één! Schenk bijvoorbeeld een handige pet met jouw bedrijfslogo. Nu is de ontvanger tevreden met een handige en toffe pet en krijg jij ook nog eens naamsbekendheid. Want een pet valt immers op!

DUURZAME RELATIEGESCHENKEN VOOR EEN GOED IMAGO

Naast dat je een goed gevoel krijgt van het kopen van duurzame producten en natuurlijk de wereld echt helpt, is er nog een groot voordeel aan duurzame relatiegeschenken! Anderen zullen namelijk merken dat jij investeert in duurzaamheid. En dat creëert een positief beeld! Zeer handig voor die eerste indruk op een nieuwe klant, maar natuurlijk ook voor die lange termijn bedrijfsrelatie! En daarnaast komen omstanders ook in aanraking met jouw bedrijf Zij zien jouw bedrijfslogo in combinatie met duurzame producten!

DUURZAME RELATIEGESCHENKEN MET LOGO OF IETS COMPLEETS ANDERS

Bij ons ben je op het juiste adres voor diverse duurzame relatiegeschenken. Bekijk bijvoorbeeld onze duurzame kleding en textiel. Een groot deel hiervan is gemaakt van gerecyclede PET-flessen, maar uiteraard zijn alle geschenken duurzaam! En bij ons ben je aan het juiste adres voor het bedrukken hiervan. Kies jij voor duurzame relatiegeschenken met logo, of voor een promotionele tas met een toffe afbeelding en jouw bedrijfsnaam? Of natuurlijk iets compleet anders. Bij ons is veel mogelijk, dus neem contact op voor alle mogelijkheden!

Contactformulier