Prijs

€ 0,00 -€ 16,00

Kleur

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • ECHOM - Memo blok

  ECHOM - Memo blok

  Vanaf € 4,60
  Minimale afname: 6
  Beschikbare kleuren:
  ECHOM - Memo blok

  ECHOM - Memo blok

  vanaf € 4,60
 • BAMSTAP - Buroset

  BAMSTAP - Buroset

  Vanaf € 8,96
  Minimale afname: 1
  Beschikbare kleuren:
  BAMSTAP - Buroset

  BAMSTAP - Buroset

  vanaf € 8,96
 • WARNING LINE - Rookmelders

  WARNING LINE - Rookmelders

  Vanaf € 9,60
  Minimale afname: 1
  Beschikbare kleuren:
  WARNING LINE - Rookmelders

  WARNING LINE - Rookmelders

  vanaf € 9,60
 • BAMOFF - Schrijfset

  BAMOFF - Schrijfset

  Vanaf € 9,80
  Minimale afname: 1
  Beschikbare kleuren:
  BAMOFF - Schrijfset

  BAMOFF - Schrijfset

  vanaf € 9,80
 • Kleurpotloden set

  Kleurpotloden set

  Vanaf € 11,80
  Minimale afname: 1
  Beschikbare kleuren:
  Kleurpotloden set

  Kleurpotloden set

  vanaf € 11,80
 • BAMBOX 
Penhouder

  BAMBOX Penhouder

  Vanaf € 15,90
  Minimale afname: 1
  Beschikbare kleuren:
  BAMBOX 
Penhouder

  BAMBOX Penhouder

  vanaf € 15,90
Per pagina:

Diverse duurzame relatiegeschenken

Bedrijven zijn er gek op om hun klanten in het zonnetje te zetten. Dit doen zij door middel van het uitdelen van relatiegeschenken. De kunst is om een geschenk te geven die indruk maakt en die ook daadwerkelijk goed ontvangen wordt. Met een duurzaam relatiegeschenk geef je aan dat je goed over zaken nadenkt en niet voor de makkelijkste weg kiest. Bij relatiegeschenkenduurzaam.nl vind je diverse duurzame relatiegeschenken. Je bent dus aan het juiste adres voor praktische en stijlvolle ECO geschenken!

DIVERSE DUURZAME RELATIEGESCHENKEN ALS DUURZAAM VISITEKAARTJE

Duurzaamheid is een begrip wat steeds meer verweven raakt in onze maatschappij. Duurzaam staat voor maatschappelijke verantwoordelijkheid, een beter milieu en een positieve blik op de toekomst. Geen wonder dus dat steeds meer bedrijven ook kiezen voor duurzaamheid. Er is duurzaamheid in productie, vervoer en in relatiegeschenken. Een relatiegeschenk is een visitekaartje voor je bedrijf. Het is dus van belang dat je voor de juiste geschenken kiest, want wat je uitdeelt zegt immers heel veel over je bedrijf. Een duurzaam cadeau geeft aan dat je een positieve toekomstvisie hebt en dat je betrokkenheid voelt bij de maatschappij en onze leefwereld.

Bij Relatiegeschenkenduurzaam.nl kun je kiezen uit diverse ECO relatiegeschenken. Deze geschenken zijn zorgvuldig geselecteerd op uiterlijk en praktisch nut. De relatiegeschenken zien er dus niet alleen heel mooi uit, maar de ontvanger heeft er ook daadwerkelijk iets aan. Dat is nou juist waar het om draait bij een relatiegeschenk. Doordat de ontvanger er dankbaar gebruik van maakt wordt hij of zij steeds indirect aan jouw bedrijf en jouw diensten herinnerd. Jouw firma blijft on top of mind en daar gaat het uiteindelijk om. Naast diverse duurzame relatiegeschenken die hier geschikt voor zijn, zijn onze duurzame kantoorartikelen dat zeker! De ECO-schrijfwaren zijn de definitie van een nuttig relatiegeschenk!

VEEL KEUZE UIT DUURZAME GESCHENKEN!

In onze webshop vind je cadeaus voor ieder budget. Hier vind je handige gadgets voor nog geen euro per stuk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een handige bamboe balpen of een setje houten kleurpotloden in een leuk doosje.

Bamboe is een duurzame vervanger voor hout. Bamboe is een grassoort wat sneller groeit dan bomen en is het verbouwen en kappen ervan dus veel minder ingrijpend voor het milieu. Met die reden zijn veel van onze duurzame relatiegeschenken gemaakt van bamboe, omdat het een sterk materiaal is en het is milieubesparend.

Neem maar eens een kijkje in onze webshop bij onze diverse duurzame relatiegeschenken, zoals de handige penhouders, nietmachines en schrijfsets gemaakt van bamboe. Daarnaast vind je er tekensets, memoblokken en andere schrijfwaren gemaakt van duurzame materialen. De relatiegeschenken zijn mooi vormgegeven en zitten in een oogstrelende verpakking. Deze cadeaus zullen dankbaar gebruikt worden en zullen mooi staan in ieder kantoor en op elk bureau.

Uiteraard worden al onze producten verpakt in doosjes gemaakt van gerecycled materiaal!

DIVERSE ECO-RELATIEGESCHENKEN LATEN BEDRUKKEN

Een relatiegeschenk is niet compleet als er geen bedrijfsnaam op vermeld staat. Het draait uiteindelijk allemaal om goede reclame maken, nietwaar? Op onze duurzame relatiegeschenken is het mogelijk om je bedrijfsnaam of logo te laten bedrukken.

Je bedrijf zal op een subtiele manier zichtbaar zijn voor de gebruiker, zodat er altijd aan je bedrijf gedacht wordt. Zakenrelaties, klanten en werknemers zullen verrast zijn met zo’n leuk duurzaam relatiegeschenk. Een bedrukt nuttig duurzaam relatiegeschenk met jouw logo zorgt dus voor naamsbekendheid, een goed imago en een tevreden ontvanger. Maar daarnaast help je ook met het promoten van duurzaamheid in het algemeen! Je mag er dus best een goed gevoel aan over houden! Ben jij nieuwsgierig naar de top 10 effectieve duurzame relatiegeschenken met logo? Bekijk dan onze hardlopers!