Bedrijfsprofiel

Relatiegeschenkenduurzaam is onderdeel van Staat & Co businessgifts! Lees hier meer over Staat & Co!

DUURZAME BUSINESS GIFTS

Staat & Co Businessgifts is één van de oudste importeurs op het gebied van relatiegeschenken, reclame artikelen, premiums en andere promotionele artikelen. Omdat we sinds 1947 actief op de markt zijn, hebben wij veel ervaring en kennis in huis. Wij leveren relatiegeschenken vooral aan grote en middelgrote bedrijven. 

MEMBER OF

Sinds 1989 is Staat & Co het enige Nederlandse lid van IGC Global Promotions NV. Deze organisatie wordt gevormd door leveranciers van promotionele artikelen over de gehele wereld.

Staat & Co maakt ook deel uit van de Pro4-Groep; een samenwerkingsverband in de Benelux van vier  relatiegeschenken-specialisten. Deze bedrijven versterken elkaar door uitwisseling van informatie, het gezamenlijk beheren van een intranet en het beheren van een (web)catalogus die anders is dan alle andere. Dankzij de gezamenlijke inkoop kunnen voor onze klanten voordelen worden behaald op prijsniveau.

De Nederlandse branche van promotionele producten en diensten heeft zich verenigd in het Platform Promotional Products ( PPP). Imagoverbetering door verdere professionalisering, kennisvermeerdering en belangenbehartiging staat centraal. Staat & Co behoorde tot één van de eerste leden van deze 300 leden tellende organisatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden

 

 

 

 

 

 

Contactformulier